Se afla la mai putin de 100 m de plaja din Mamaia Nord

Aceasta locatie deschide un nou concept unic pe litoralul romanesc prin: diversitatea spatiilor de cazare, designul revolutionar si inovator, dotarile camerelor care sunt direct indreptate catre nevoia oaspetelui de a se simti ca acasa.

Kharisma ofera camere duble standard cu pat matrimonial, suite junior cu vedere directa catre mare cu pat matrimonial si canapea, suite luxury cu dormitor si living cu vedere la mare. Punem la dispozitia oaspetilor nostri piscina exterioara si parcul de joaca atat de indragit de cei mici.

Doriti sa faceti o surpriza placuta persoanei iubite? Personalul Vilei Kharisma va sta la dispozitie.
Sampania in camera la sosire, buchete de flori clasice, romantice, rustice etc , petalele de trandafiri si biletele personalizate sunt detalii de care ne ocupam la cererea dumneavoastra.

Facilitam organizarea de excursii pe litoral : Constanta pass ( acvariu, delfinariu, Constanta City Tour, Muzeul de istorie si arheologie ), Jeep Safari in Delta, Adamclisi si Manastirea Sf Andrei, o zi pe Litoralul Bulgaresc, Calarie la Herghelia Mangalia, Croaziera in Delta Dunarii, Meniu Pescaresc pe Insula Ovidiu, Plimbare cu Velierul pe mare, Zbor de agrement, Zbor cu parasuta, Rent a car, Transferuri aeroport si multe altele ).
Preturile sunt valabile pentru minim 4 nopti de cazare.

FACILITATI
Televizor
Aer conditionat
Internet
Piscina
Parc de joaca
Frigider
Balcoane
Parcare
Baie proprie
Supraveghere
Minibar
TIPURI DE CAMERE

Camera matrimoniala – Doi adulti și un copil pana în 6 ani, care doarme în pat cu părinții.

Camera tripla standard – Doi adulți și un copil sau doi adulți și doi copii pana în 10 ani.

Camera tripla deluxe – Doi adulti si doi copii pana în 16 ani sau trei adulti.

Suita de familie – Patru adulti

WhatsApp

REZERVAREA SE FACE IN SCRIS PE WHATAPP 0728416050 SAU PE EMAIL:

 [email protected]

Rezervarea se face cu plata unui avans reprezentand contravaloarea primei nopti de cazare. Diferenta se achita la checkin .

Checkin-ul se face incepanad cu ora 16:00
Checkout-ul se face pana in ora 11:00

Telefon:  0728416050  sau  0732782811

Avansul este nereturnabil in cazul anularii sau modificarii rezervarii.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

In calitate de gazde va dorim un sejur minunat !

  • Pe perioada sederii in KHARISMA MAMAIA NORD turistii au obligatia de a pastra curatenia utilizand cosurile de gunoi amplasate in hotel.
  • Nu aveti voie sa introduceti alimente si bauturi in incinta complexului decat in spatiile special amenajate.
  • NU RASPUNDEM PENTRU OBIECTELE DE VALOARE LASATE IN CAMERA
  • Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect din inventar atrage raspunderea materiala a acestora privind achitarea daunelor la valorile afisate in lista obiectelor din inventar, regasita in mapa din camera.
  • KHARISMA Mamaia Nord nu percepe taxa pentru Internet si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni sau lipsei sporadice a semnalului cauzate de furnizorul de internet sau a suprautilizarii acestuia de catre turisti.
  • KHARISMA Mamaia Nord nu percepe taxa de parcare si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute (furtul din/de masini, avarieri datorate manevrelor gresite, etc.).
  • Nu ne asumam responsabilitatea pentru furturile din incinta. Bunurile de valoare trebuie  pastrate la seiful din receptie. Bunurile se predau pe baza de proces verbal de predare-primire.
  • Turistii din afara complexului NU au acces la facilitatile din cadrul hotelului, precum: piscina, loc de joaca pentru copii .
  • Conform Capit. CRITERII GENERALE din OMT 65/2015 privind clasificarea structurilor de primire turistice, lenjeria si prosoapele se schimba la 3 zile respectiv 2 zile, in cazul sejururilor prelungite. In caz de forta majora puteti face cerere la receptie pentru schimbarea lenjeriei/prosoapelor.
  • Nu este permisa folosirea aparaturii electrocasnice in camerele hotelului (cuptor cu microunde, expresor, filtru de cafea, fierbator,plita electrica etc)