13
12
22
11
10
9
7
6
5
3
2
1
previous arrow
next arrow

Sangria a fost construita la cele mai inalte standarde pentru a satisface cerintele ridicate ale clientilor pretentiosi. Aici veti fi impresionati de atmosfera prietenoasa care va intampina inca de la intrare, dar si de personalul care va face tot posibilul ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa.

Aceasta este locatia perfecta unde puteti petrece un sejur de neuitat. Se afla la 250 m de plaja in centrul statiunii Mamaia Nord Navodari . In ultimii ani zona s-a dezvoltat foarte mult oferind turistilor plaje amenajate, beach baruri, cluburi (ibiza), restaurante (kazeboo, Scoica Land), camping pescaresc; toate acestea se afla la doar cateva minute de mers pe jos.

Vila dispune de  camere spatioase dotate la cel mai ridicat nivel cu:
– televizor Led Samsung diagonala 82 cm,
– aer conditionat Sharp cu filtru biionic antibacterian,
– frigider 54 litri, bai cu cabine de dus,
– minibar la cerere in camera
– balcoane foarte generoase,
– internet wireless.
– sistem de supraveghere video si monitorizare pentru siguranta clientilor.
– parcare

Doriti sa faceti o surpriza placuta persoanei iubite? Personalul Vilei Sangria va sta la dispozitie.
Sampania in camera la sosire, buchete de flori clasice, romantice, rustice etc , petalele de trandafiri si biletele personalizate sunt detalii de care ne ocupam la cererea dumneavoastra.

Facilitam organizarea de excursii pe litoral : Constanta pass ( acvariu, delfinariu, Constanta City Tour, Muzeul de istorie si arheologie ), Jeep Safari in Delta, Adamclisi si Manastirea Sf Andrei, o zi pe Litoralul Bulgaresc, Calarie la Herghelia Mangalia, Croaziera in Delta Dunarii, Meniu Pescaresc pe Insula Ovidiu, Plimbare cu Velierul pe mare, Zbor de agrement, Zbor cu parasuta, Rent a car, Transferuri aeroport si multe altele )
Tarifele prezentate sunt valabile pentru sejururi de minim 4 nopti.

STR D3, NR 43, MAMAIA NORD, NAVODARI, CONSTANTA.

FACILITATI
Televizor
Aer conditionat
Internet
Piscina
Parc de joaca
Frigider
Balcoane
Parcare
Baie proprie
Supraveghere
Minibar
TIPURI DE CAMERE

Camera matrimoniala deluxe – Doi adulți și un copil pana în 6 ani care doarme în pat cu părinții

Camera matrimoniala – Doi adulti și un copil pana în 6 ani care doarme în pat cu părinții.

Camera tripla deluxe – Doi adulti si doi copii pana în 16 ani sau trei adulti

Camera tripla deluxe – Parter cu terasa și baldachin, doi adulti si doi copii pana în 16 ani sau trei adulti

Camera tripla standard – Doi adulți și un copil sau doi adulți și doi copii pana în 10 ani

Suita de familie – Patru adulți

WhatsApp

REZERVAREA SE FACE IN SCRIS PE WHATAPP 0728416050 SAU PE EMAIL:

[email protected]

Rezervarea se face cu plata unui avans reprezentand contravaloarea primei nopti de cazare. Diferenta se achita la checkin .

Checkin-ul se face incepanad cu ora 16:00
Checkout-ul se face pana in ora 11:00

Telefon:  0728416050  sau  0732782811

Avansul este nereturnabil in cazul anularii sau modificarii rezervarii.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

In calitate de gazde va dorim un sejur minunat!        

  • Pe perioada sederii in SANGRIA MAMAIA NORD turistii au obligatia de a pastra curatenia utilizand cosurile de gunoi amplasate in hotel.
  • Nu aveti voie sa introduceti alimente si bauturi in incinta complexului decat in spatiile special amenajate.
  • NU RASPUNDEM PENTRU OBIECTELE DE VALOARE LASATE IN CAMERA
  • Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect din inventar atrage raspunderea materiala a acestora privind achitarea daunelor la valorile afisate in lista obiectelor din inventar, regasita in mapa din camera.
  • Sangria Mamaia Nord nu percepe taxa pentru Internet si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni sau lipsei sporadice a semnalului cauzate de furnizorul de internet sau a suprautilizarii acestuia de catre turisti.
  • Sangria Mamaia Nord nu percepe taxa de parcare si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute (furtul din/de masini, avarieri datorate manevrelor gresite, etc.).
  • Nu ne asumam responsabilitatea pentru furturile din incinta. Bunurile de valoare trebuie  pastrate la seiful din receptie. Bunurile se predau pe baza de proces verbal de predare-primire.
  • Turistii din afara complexului NU au acces la facilitatile din cadrul hotelului, precum: piscina, loc de joaca pentru copii .
  • Conform Capit. CRITERII GENERALE din OMT 65/2015 privind clasificarea structurilor de primire turistice, lenjeria si prosoapele se schimba la 3 zile respectiv 2 zile, in cazul sejururilor prelungite. In caz de forta majora puteti face cerere la receptie pentru schimbarea lenjeriei/prosoapelor.
  • Nu este permisa folosirea aparaturii electrocasnice in camerele hotelului (cuptor cu microunde, expresor, filtru de cafea, fierbator,plita electrica etc)